Home

Welkom op Silenroc Installaties (sinds 2007)

  

Elektriciteit

Wij voeren elk soort installatie uit vanaf het plaatsen van een stopcontact tot het aanleggen van elektra installatie vanuit jou meterkast. Van kleine klusjes zoals plaatsen van een stopcontact tot een toevoegen van een groep in de meterkast kunnen wij voor jou uitvoeren.

 

Televisie / internet /wifi

Uw netwerk of TV installatie is ook bij ons welkom, wij helpen je verder met jou aansluiting. Storingen kunnen wij makkelijk verhelpen. Last van storing of blokjes op TV? Geen beeld of signaal op een tweede TV? We kunnen je hier mee helpen en zorgen voor een oplossing.

 

Computers / laptops / printers

Computers hebben ook wel eens onderhoud nodig, wij helpen je met jou computer of printer of ander apparaat waar je hulp bij nodig hebt.

Iets nieuws of denkt je jou computer (moet niet ouder dan vijf jaar zijn) een nieuw leven te geven? Soms kan advies je helpen om een beslissing te nemen. Stuur ons een berichtje met je computer gegevens en wat je er mee wilt doen of waarom hij niet meer voldoet.

We bouwen op verzoek een computer naar jou wensen op maat. Kies zelf of je een Windows of Linux computer wilt. Wij kunnen je adviseren.

Vraag ons vrijblijvend om advies.

 

Internet

Wil je hulp bij het instellen of optimaliseren van internet aansluiting? Internet bereik is erg belangrijk en een goed bereik voorkomt ergernis. Bij een goed signaal is ook de snelheid gebaat. 

Wat is de beste locatie voor je wifi router te plaatsen? Meestal staan de routers op ongunstige plaatsen en is een versterker aan te raden. Deze kan bedraad aangesloten worden maar er zijn ook oplossingen denkbaar met extenders (ook via stopcontact).

Vraag ons vrijblijvend om advies.

 

Aanbiedingen

Raadpleeg onze speciale pagina(s) voor bijzondere aanbiedingen.